Ilmainen toimitus tilauksesta yli 130 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Zach Werenski jättää runkosarjan loppuosan väliin
12 Nov

Zach Werenski jättää runkosarjan loppuosan väliin

25-vuotias Zach Werenski valittiin Columbus Blue Jacketsin NHL-draftissa vuoden 2015 kokonaiskilpailussa kahdeksanneksi. Zach Werenski on pelannut Blue Jacketsissä tähän päivään asti. Ja aloittelijana hän teki ennätyksen kaikista Columbus Blue Jackets -aloittelijan franchising-historian aikana saamistaan ​​pisteistä. Nämä riittävät kertomaan, että Zach Werenski NHL Pelipaidat on erinomainen nuori pelaaja.

Vaikka Zach Werenski on luonut hyviä numeroita, Zach Werenskia on vaivannut loukkaantumiset. Zach Werenski loukkaantui viime viikolla Philadelphia Flyersiä vastaan. Hän on jälleen poissa, ja Zach Werenskin odotetaan jäävän väliin Columbus Blue Jacketsin runkosarjasta olkapään irtoamisen ja repeytyneen labrumin vuoksi viimeisimpien uutisten mukaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Zach Werenski ei voi käyttää Columbus Blue Jackets Pelipaita runkosarjassa tällä kaudella.

Pelaaja pelkää eniten loukkaantumista, ja se voi tapahtua milloin tahansa, ja jotkut voivat pilata koko uransa tämän takia. Se on suuri sääli, ja odotamme innolla Zach Werenskin nopeaa paluuta.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta