Ilmainen toimitus tilauksesta yli 130 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Yandle rikkoi NHL-tuloennätyksen
08 Feb

Yandle rikkoi NHL-tuloennätyksen

Monilla ennätyksillä on pelaajat, jotka haluavat rikkoa, kuten maalinteko tai kaikkien aikojen paras pelaaja ja muut asiat, joilla on suuri merkitys. Monet Halvat NHL Pelipaidat tekevät kovasti töitä voidakseen pukeutua ammattilaisliigan pelipaidoihin. Nämä ammattilaispelaajat työskentelevät kovasti kentällä saadakseen tunnustusta. Ihailemme myös suuresti heidän ammattitaitoaan.

NHL:llä on uusi "Iron Man". FLYERSillä ei ole ollut paljon juhlittavaa tällä kaudella, koska he ovat olleet hieman huonoja pelissä. Mutta onneksi tiistai-iltana Yandle rikkoi NHL-pelaajaennätyksen Philadelphia Flyers Pelipaita pelin jälkeen, mikä on toinen erittäin merkityksellinen asia. Toivomme, että Yandle on näkyvämpi seuraavissa peleissä ja saa hyvän lopetuksen uransa lopussa.

Putki ulottuu 26. maaliskuuta 2009, joka oli hänen kolmas kausi NHL:ssä. Yandle, 35, on nyt 16. kautensa menossa. Fanit, jotka haluavat seurata NHL-uutisia, voivat seurata virallisia nettisivujamme ja me tuomme sinulle viimeisimmät tiedot.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta