Ilmainen toimitus tilauksesta yli 130 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
NHL:n Boston Bruinsin Willie Oreen nro 22 pelipaidan eläkkeelle jäämisen merkitys
19 Jan

NHL:n Boston Bruinsin Willie Oreen nro 22 pelipaidan eläkkeelle jäämisen merkitys

Pelipaidan lopettamisella on suuri merkitys seuralle, mikä tarkoittaa, että myöhässä tulleet eivät käytä NHL Pelipaidat numeroa tässä seurassa. Se oli pelaajalle suuri kunnia ja edusti hänen tunnustusta seuralta. Boston Bruins lopetti tänään Willie Oreen nro 22 pelipaidan, ensimmäisen afroamerikkalaisen pelaajan NHL:ssä!

Willie Oree syntyi 15. lokakuuta 1935. Willie Oreen isovanhemmat pakenivat Yhdysvalloista Kanadaan pakenemaan orjuutta. Willie Oree on nuorin perheen 13 lapsesta. Tämän ansiosta hän oli myös erittäin onnekas oppiessaan taitoja, ja hän tunsi itsensä onnekkaaksi, kun hän saattoi pukea Boston Bruins Pelipaita myöhemmin. Boston Bruinsin jäsenenä hän esiintyi Boston Bruinsin ja Montreal Canadiensin välisessä ottelussa, ja hänestä tuli myös NHL-historian jäsen. Ensimmäinen musta urheilija.

Hänen kova työnsä kertoo meille, että jos haluat saada parempia tuloksia, saat ponnisteluistasi hyvän vastineen. Toivomme myös, että tällaisia ​​loistavia pelaajia tulee lisää ja se tuo meille lisää jännittäviä pelejä.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta