Ilmainen toimitus tilauksesta yli 130 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Montreal Canadiens voitti Vegas Golden Knightsin 3-2 saadakseen voiton
17 Jun

Montreal Canadiens voitti Vegas Golden Knightsin 3-2 saadakseen voiton

Kotona Deutsche Telekom Arenalla pelannut Vegas Golden Knights hävisi 2-3 Montreal Canadiensille, ja molemmat osapuolet tekivät tasapelin 1-1.

Kahden joukkueen ensimmäisessä pelissä Vegas Golden Knightsilla oli ehdoton etu paikalla, ja Montreal Canadiensin maalivahdin suorituskyky oli huolestuttava. Montreal Canadiensin puolustava järjestelmä ei näytä löytävän hyvää tapaa kohdata Vegas Golden Knights -puolustajaa. Lisäksi pitkä lepoaika ja aikaero itärannikojoukkueen vierailun välillä länsirannikolla ovat rajoittaneet NHL Pelipaidat käyttävän Montreal Canadiensin suorituskykyä.

Pelin alkamisen jälkeen Montreal Canadiens oli odotusten mukainen. Ensimmäisen vuosineljänneksen 6 minuutin ja 12 sekunnin kuluttua Montreal Canadiens käytti tilaisuutta lyödä palloa ja johti 1-0. 16 minuutin ja 30 sekunnin kuluttua Montreal Canadiens jatkoi pisteet ja johti Montreal Canadiensin 2-0 ensimmäisen neljänneksen lopussa. Heti toisen vuosineljänneksen jälkeen Montreal Canadiens -maalivahti pelasi rohkeasti ja teki useita peräkkäisiä säästöjä pitääkseen Montreal Canadiens -maalin ennallaan. Montreal Canadiens aloitti vastahyökkäyksen toisen neljänneksen aikana 17 minuuttia ja 45 sekuntia, ja tilanne muuttui 3-0. 18 minuutin ja 46 sekunnin kuluttua Vegas Golden Knights palautti maalin, ja Montreal Canadiens otti 3-1-johtoaseman toisen vuosineljänneksen lopussa. Kolmannella vuosineljänneksellä Vegas Golden Knights aloitti vahvan hyökkäyksen. 14 minuutin ja 46 sekunnin kuluttua Vegas Golden Knights käytti piirityksen puoliskon mahdollisuutta saadakseen uuden pisteen. Montreal Canadiens Pelipaita varustettu Montreal Canadiens kesti testin viime hetkellä, ja lopulta Montreal Canadiens otti 3-2: n arvokkaan voiton. Suuri pisteet olivat tasan 1-1. Kaksi päivää myöhemmin molemmat joukkueet jatkavat kilpailua Bell Arenalla Montrealissa.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta