Ilmainen toimitus tilauksesta yli 130 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Montreal Canadiens voitti Tampa Bay Lightningin NHL-finaalin 4. ottelussa
06 Jul

Montreal Canadiens voitti Tampa Bay Lightningin NHL-finaalin 4. ottelussa

NHL 2020-21 Stanley Cup -finaalin neljännessä ottelussa puolustava Tampa Bay Lightning voitti kaikki kolme ensimmäistä peliä. NHL Pelipaidat varustetussa Montreal Canadiensissa ei ole pakopaikkaa. Montreal Canadiens, jolla ei ollut perääntyä, osoitti vahvinta taistelutehokkuuttaan, torjui Tampa Bay Lightningin 3-2 jatkoajalla ja tasoitti sarjan 1-3.

Pelin alussa Tampa Bay Lightning aloitti rikkomuksen kautta linjan tukahduttaakseen Montreal Canadiensin. Montreal Canadiens tuskin pääsi pois omalta puolustusalueeltaan. Otettuaan haltuunsa Tampa Bay Lightningin pommitukset, Montreal Canadiens alkoi järjestää vastahyökkäystä. 15 minuutin ja 39 sekunnin kuluttua he tekivät maalin 1-0. Tämä tavoite lisäsi Montreal Canadiensin ja kanadalaisten fanien moraalia, ja peli kääntyi punaisen Montreal Canadiens Pelipaita puolelle. Päästyään irti käsistään ja jaloistaan, he saivat takaisin aloitteen, ottivat hallinnan keskialueelle, käynnistivät usein hyökkäyksiä ja häiritsivät Tampa Bay Lightningin pallojen pitämis- ja uudelleenjärjestelyrytmiä. Kun toisella neljänneksellä oli jäljellä kolme minuuttia, Tampa Bay Lightning teki 1-1-maalin.

Kolmannella neljänneksellä 8 minuuttia ja 48 sekuntia ja 13 minuuttia ja 48 sekuntia, molemmat joukkueet tekivät maalin 2-2! Peli siirtyy ylitilaan. Lopuksi saldo laski Montreal Canadiensille. Klo 3:57 sekuntia Montreal Canadiens vastahyökkäsi nopeasti ja teki maalin. Voita Tampa Bay Lightning 3-2.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta