Ilmainen toimitus tilauksesta yli 130 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Montreal Canadiens pyyhkäisi Winnipeg Jetsin 4-0 jatkaakseen semifinaaliin
08 Jun

Montreal Canadiens pyyhkäisi Winnipeg Jetsin 4-0 jatkaakseen semifinaaliin

Stanley Cupin pudotuspelejä vuonna 2021 jatkettiin. Pohjoisen divisioonan finaalin neljännessä painopisteessä NHL Pelipaidat varustettu Montreal Canadiens oli kunnioitettu, ja koko pelillä on ylivoimainen etu, vaikka Winnipeg Jets veti pelin jatkoaikaan. , Mutta kovan jatko-taistelun kautta Montreal Canadiens kukisti edelleen kapeasti Winnipeg Jetsin 3-2 ja pyyhkäisi Winnipeg Jetsin 4-0, jolloin hänestä tuli ensimmäinen joukkue, joka on edennyt välieriin.

Montreal Canadiens Pelipaita varustettu Montreal Canadiens teki ennen peliä mukautuksia kokoonpanoon loukkaantumisten takia. Winnipeg Jets ei tehnyt suuria muutoksia kokoonpanoon. Ensimmäisestä neljänneksestä 8. minuuttiin Montreal Canadiens käytti mahdollisuutta pelata enemmän ja vähemmän ottaakseen johtoaseman, johtaen 1: 0 Montreal Canadiens. Siitä lähtien kotijoukkueen hyökkäys ei ole vähentynyt. 19. minuutilla he laajensivat johtoaan ja tilanne muuttui 2-0. Toisella neljänneksellä Winnipeg Jets -joukkue aloitti vastahyökkäyksen. Alle 2 minuutissa he avasivat tilanteen ja tekivät pelaajien yhteistyöllä 2-1. Yli 3 minuutin kuluttua kiihkeä Winnipeg Jets tasoitti tulosta, 2-2. Siitä lähtien Montreal Canadiens aloitti loukkaavan vimman. Toisen ja kolmannen vuosineljänneksen toinen puoli hallitsi kentän rytmiä täysin, mutta Winnipeg Jets -joukkue piti tulosta ja veti pelin jatkoaikaan.

Sitten lisäaika kesti vain 1 minuutti ja 39 sekuntia, ja Montreal Canadiens tarttui tilaisuuteen asettaa pisteet 3-2. Montreal Canadiens välitti tämän jatkoajan voiton ja pyyhkäisi Winnipeg Jetsin 4-0 tullessaan ensimmäinen joukkue, joka tuli välieriin.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta