Ilmainen toimitus tilauksesta yli 130 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Montreal Canadiens pääsee finaaliin 4-2
26 Jun

Montreal Canadiens pääsee finaaliin 4-2

Stanley Cupin vuoden 2021 välierät jatkuvat. Tässä pelissä Vegas Golden Knights muuttui jälleen, ja Montreal Canadiens, jossa oli NHL Pelipaidat, ei tehnyt mitään muutoksia kokoonpanoon. Tämän seurauksena Montreal Canadiens on hieman jäljessä vastustajistaan, mutta ottaa aina johtoaseman. Loppujen lopuksi Montreal Canadiens kukisti Vegas Golden Knightsin 3-2 ja eliminoi vastustajan 4-2 kokonaispisteillä 4-2, mikä johti finaaliin.

Pelin alussa molemmat osapuolet olivat tasan. 14. minuutilla Montreal Canadiens johti 1-0. Mutta tällä kertaa Vegas Golden Knights ei pudonnut painostuksesta. Joukkue käytti vain yhden minuutin tasoittamaan tulosta, 1-1. Osapuolet jatkoivat umpikujaa toisella neljänneksellä, mutta pelin 10. minuutilla Montreal Canadiens -joukkueen teloitus auttoi jälleen ottamaan johtoaseman, 2-1. Sen jälkeen peli oli erittäin ahdistunut. Vegas Golden Knights sai enemmän mahdollisuuksia kahdesti, mutta he eivät silti onnistuneet tekemään maalin. Vain 1 minuutti kolmannelle vuosineljännekselle Vegas Golden Knights tasoitti tulosta uudelleen, ja peli päättyi 2-2-tasaukseen normaaliajan lopussa. Ylityöhön.

Jatkoajan aikana Vegas Golden Knights otti aloitteen. He hyökkäsivät jatkuvasti, ja Montreal Canadiens ei voinut hengittää. Mutta puolitoista minuuttia, Montreal Canadiens, yllään Montreal Canadiens Pelipaita, aloitti vastahyökkäyksen ja teki maalin. Loppujen lopuksi Montreal Canadiens voitti jatkoajan 3-2. Kokonaispisteet eliminoivat Vegas Golden Knights 4-2: n ja pääsivät finaaliin.

 

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta