Ilmainen toimitus tilauksesta yli 130 €
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Colorado Avalanche voitti vuoden 2022 Stanley Cupin mestaruuden
12 Oct

Colorado Avalanche voitti vuoden 2022 Stanley Cupin mestaruuden

Colorado Avalanche voitti NHL:n viime kaudella ja on fanien ylpeys. Jokainen fani puki NHL Pelipaidat ylleen ja kannusti heitä, kun he nostivat Stanley Cup -pokaalin. Colorado Avalanche teki myös oman palkintonsa, kun Colorado Avalanchen hyökkääjä lisäsi 18,5 karaattia. Joukkueet, valmennushenkilöstö ja omistajat saivat vuoden 2022 Stanley Cupin mestaruussormukset yksityisessä seremoniassa.

Avalanche-logo ja sen "STANLEY CUP CHAMPIONS" -nimi on asetettu 18 räätälöityyn safiiriin. "A" koostuu kuudesta rubiinista, jotka edustavat kuutta Stanley Cupin finaalin peliä. Myös 19 timanttia on nastoitettu lumeen, joka virtaa "A"-kiekkoon, kunnianosoituksena entiselle Avalanchen hyökkääjälle Joe Sakicialle, joka käytti numeroa 19 ja oli ainoa joukkueen kapteeni ja toimitusjohtaja, joka voitti Stanley Cupin. Manageri samalla joukkueella. Näiden timanttien kokonaispaino on 0,22 karaattia, joten ne kunnioittavat Stan Kroenken 22-vuotista historiaa.

Pelaajan nimi ja Colorado Avalanche Pelipaita numero on painettu renkaan vasemmalle puolelle. Pelaajanumeron kummallekin puolelle on asetettu kaksi safiiria, jotka symboloivat Avalanche Championships -mestaruuskilpailuja vuosina 1995-96 ja 2000-01.

Saatat olla kiinnostunut seuraavasta tuotteesta